Poděkování

22.10.2020 07:22

     V této nelehké a chaotické době plné strachu je dobré vysílat pouze pozitivní zprávy. A proto jsem se rozhodla, že přispěji i svým kouskem do mlýna. Doufám, že všichni všechno zvládáte bez větších problémů a s trochou nadhledu, větším respektem a pokorou.  Vše se jistě v dobré obrátí!

     Za Mateřskou školu Tetčice musím říci, že se práce  daří, děti jsou úžasné a moc šikovné. Pro tyto děti to musíme vše se ctí zvládnout a dát jim příklad co je to nesobeckost, kooperace, solidarita a pospolitost, aby si jednou mohly říci,  jsem hrdý na svoji Zemi a na lidi, kteří v ní žijí.  

     Stavba třídy nám roste před očima. Rekonstrukce zahrady je trochu zpožděna, ale zde máme dost času. Co mi v poslední době udělalo radost (posléze udělá radost dětem),  je příkladný přístup vedení pily vůči MŠ Tetčice. Vedení pily je velice vstřícné a snaží se nám pomáhat při realizaci  a plnění přání dětí a pomáhat  finančně při pořizování hraček do MŠ, které zde nemají tak dlouhou živostnost jako obvykle. Paní ředitelka M. Petrová, je zářným příkladem, toho, že i v tak nelehké době se dá myslet na ostatní a pomáhat jim, kde je potřeba. Patří jim velký dík, protože je velice motivující, když se o Vaši práci někdo zajímá a dokáže ji ocenit a posunout ji svým empatickým přístupem. Bohužel se to v této době příliš nenosí, bylo by dobré si z tohoto přístupu vzít příklad a hledat možnosti jak pomoci a nejen pořád něco kritizovat a stěžovat si. Ještě jednou moc děkuji osobně za všechny zaměstnance a hlavně děti, kterým svým darem rozzáříte oči štěstím a nám tak nalijete novou krev do žil a motivujete nás tím k další lepší a lepší práci.

                                                 Velké poděkování a hlavně buďte všichni zdraví!!!

Za MŠ Tetčice Irena Floriánová